Assistance tilbydes på deltid

Freelanceopgaver og support i en travl hverdag

Sekretæropgaver løses for virksomheder 

Mangler I en vikar eller barselsvikar i en periode til praktiske sekretæropgaver eller digital markedsføring, så tilbyder jeg min assistance til virksomheder i København eller online.

Når du kontakter mig, bruger jeg gerne tid på at sætte mig ind i din organisation, så jeg kan assistere jer bedst muligt som vikar eller som projektansat. Jeg er meget interesseret i en fast stillinger på ca. 15 – 28 timer om ugen. 

kontor-vikar-koebenhavn-deltid-assistance
kontor-vikar-koebenhavn-deltid-assistance

Assistance til digital markedsføring

Mangler I en vikar eller projektmedarbejder, så kontakt mig gerne for at høre, om jeg kan hjælpe.

Jeg kan tilbyde at være fast på jeres kontor indenfor All round opgaver indenfor kontor og digital markedsføring. Hvis jeres opgaver forudsætter, at jeg arbejder hos mig selv, så vil det I startfasen være det mest praktiske, at jeg sidder på jeres kontor og løser opgaver sammen med jeres team for at komme ind i jeres kultur.

 

Receptionist, sekretær eller All-round koordinator 

Opgaverne kan være alt fra reception, taste-opgaver, sekretæropgaver til konference planlægning. Jeg tilbyder også at stå på messer som sælger. Jeg er god til It taste opgaver, der ønskes løst i en periode. Derudover så er jeg en god koordinator. Sprogligt kan jeg arbejde på dansk og engelsk. 

sekretær-vikar-koebenhavn
sekretær-vikar-koebenhavn

Assistance til digital markedsføring kan findes lige her.

Jeg er senest uddannet i digital markedsføring fra Bigum&Co i 2020 og har en merkonom i markedsføring, derudover er jeg NLP Master i coaching. Jeg kan hjælpe med at få WordPress hjemmesider sat i op fra bunden, samt optimere til din søgeoptimeringsstrategi. På Facebook assisterer jeg gerne med opslag og konkurrencer, som jeg designer i Canva. Derudover skriver jeg gerne content til websites og nyhedsbreve. Jeg er dygtig til IT, og har været superbruger og systemadministrator i Staten, men er ikke programmør. 

Kontakt mig gerne for uforpligtende spørgsmål Mette på mettesassistance@gmail.com

 

Tlf. 4268 0900.

Tak fordi du besøgte www.digiseo.dk