Referencer

Mette har assisteret flere private og virksomheder med assistance.

Her er nogle konkrete eksempler på referencer

P.A. og Business Developer for Space-Inventor ApS.

Nordic Business Developer og P.A. og koordinator indenfor Rumfart. Det er en branche, jeg har supporteret i en del år kombineret med det arktiske område. I jobbet inden for Space arbejdede jeg som kommunikativ koordinator og networking person, men stod også for at etablere alt omkring opstart af kontoret i København. I opgaven fik jeg skabt erhvervslejekontrakt med ejendommen, sikret overtagelse og opstart på 3 måneder.

Administrativ-assistance-mette-hansgaard
Foto fra kontoret i København.

Efter åbning af kontoret blev jeg P.A. for Karl og arrangerede åbningsreceptionen i København i maj 2022. I foråret var jeg med på Rumkonferencen, hvor Karl blev speaker til konferencen. I sommeren 2022 sad jeg med networking ift. samarbejdspartnere i forhold til forsvarsfonden samt bidrog til at finde interessenter med interesse i at købe satellitter. Herefter to jeg på ekspedition til Grønland med en gruppe forskere, for at plante træer.

mettes-assistance
Mette på rumfartskonference 2022. Her sammen med Andreas Mogensen.

Assistance til kontorer som receptionist, kontorassistent eller som P.A. på deltid

Jeg hjælper også gerne på kontorer efter aftale. Vi kan også lave et fast samarbejde. Jeg hjælper som regel kun en virksomhed af gangen, og ofte bliver jeg ansat i perioden som en slags vikar. Jeg er god til koordinering og mødebooking og planlægning af dagligdagens opgaver, samt meget effektiv til at få taste arbejde færdigt samt journalisering. Jeg er ikke økonomimedarbejder, men kan godt supplere lidt med det. Jeg har erfaring fra statens systemer og har tidligere været administrator på Public 360 superbruger og på programmet Captia. Jeg løser opgaver fra Dragør eller møder ind i Kontoret, hvis det er i København K.

Websiteoptimering

Epsilon Scandinavia. Opbygning af webshop og seo optimering af produkter løbende. Hjælp til at komme på Facebook med sideoprettelse. Hjælpe til Google Merchant og google shopping. Content til forskellige formål. Opbygning af ny Facebook side til virksomheden. opslag over en uge i forbindelse med Black Friday baseret på organiske opslag.

Læs mere om Epsilon Scandinavia, der sælger Gamer stole og hæve sænke borde til private

Songshape er en plakatvirksomhed af den danske designer Janne Rønne. I oktober 2020 har Mette som konsulent lavet en SEO optimering af virksomheden. Blog indlæg til siden og assistereret med at samle et univers med content.


Resultater af opdateringer
Virksomheden er en seriøs virksomhed med salg af produkter online. Der er lavet en analyse af virksomhedens placeringer på nettet.

En større analyse af søgeord i Excel. som konkret redskab til fremadrettet at kunne følge en ønsket udvikling. Til analysen bruges seriøse programmer til at dokumenter websitens tilstand. Virksomhedens rapport er fortrolig.

Se virksomheden her

Assistance til at optimere til mere salg online

Mette har assisteret med at opbygge et nyt univers på Songshape med 12 nye sider med content a over 300 ord pr. side om relevante emner til virksomheden. Websiten er også revideret for standarder, der passer til søgeoptimeringen i søgemaskiner. Målet er at blive set mere synligt online og forbedre brugeroplevelsen for kunder. Program WordPress.


Galleri H har Mette opbygget i et CMS system openchart.

Siden er opbygget til at vise kunst på nettet. Der er forberedt webshop. Webshoppen er sat op i samarbejde med JMNET, som Mette samarbejder med på tværs af opgaver.


Galleriet viser kunst med kunstnere i Danmark. Siden har et univers på udstillinger og der skrives løbende tekster til hjemmesiden i takt med nye udstillinger. Siden har fungeret siden 2017.

Design af ny mobilvenlig hjemmeside til Galleri og ferieudlejning på Samsø

Mette har designet hjemmesiden for siden Galleri Samsø. Behovet for en ny website kom i forbindelse med opstart af et nyt ferieudlejnings sted i kombination med galleriet skulpturværkstedet. Galleriet fik også nyt logo, som de kunne arbejde videre med indtil alting faldt på plads. siden er seooptimeret til at ligge nr. 1-5 på Google.
Se siden på som refernce https://www.gallerisamsoe.dk

assistance-seo-digital-markedsføring-digiseo