Kontor assistance

Assistance til kontor i Dragør eller København K.

Med Mettes assistance kan du få hjælp til at få styr på kontoret. Mette tilbyder timebaseret ansættelse efter behov. Du skal blot booke Mette pr. fra 7,5 timer pr. uge og op til 25 timer før det giver mening.

Er I ved at drukne i papirarbejde, har problemer med koordinering, GPDR eller journalisering? Mangler du at få skrevet nyhedsbreve, samlet op på kundehenvendelser eller mangler i en medarbejder til receptionen eller lign.?

Mangler du support til at få din business profil på plads online i forbindelse med corona situationen? Så er der hjælp at hente med Mettes assistance fra Digi Seo.

Vikar til kontor ansættelse – periodeansættelser online eller med plads på kontoret

Jeg tilbyder min assistance til virksomheder, der mangler support til praktisk problemløsning. Jeg har en bred vifte af kontor erfaring, som jeg gerne tilbyder til dit kontor. Mettes erfaringer er fra bank, ministerier, styrelsen, advokatbranchen, håndværkerbranchen, kunst.

Du kan enten få mig ind på kontoret med min egen pc under armen, eller vikariere på en eksisterende plads på kontoret.

Chefsekretær

Mette er en erfaring chefsekretær. Hun har siddet i mange forskellige roller. Blandt andet som koordinerende chefsekretær for kontorer indenfor forskning, analysekontor og indenfor forskningssamarbejder. Mette har også været direktionssekretær på højt niveau i ministerier og styrelser. Derudover har hun været systemadministrator og været sekretær indenfor HR manager opgaver. Håndværkerbranchen og produktion har hun også erfaring med.

Business coach Nlp master i coaching
Business coach Nlp master i coaching

Digital markedsføring til dig og dit kontor?

Digital markedsføring til dit kontor kan hjælpe dig med at få styr på din business strategi. Måske mangler I en profil, der både kan lave sekretæropgaver samt tage sig af de indhold på hjemmesiden, samtidig med at der er fokus på at den bliver SEO optimeret? Med Mettes brede kompetence profil har I mulighed for at gøre brug af en bred vifte af muligheder for at få løst opgaver fast i et langsigtet samarbejde.

www.digiseo.dk