Vikar til på deltid

Assistance til kontorer i København

Mangler i en person til at få styr på opgaver på kontoret generel, så tilbyder jeg min ansættelse efter behov.

Freelance opgaver og vikaropgaver

Kontor assistance til virksomheder på deltid. Mettes assistance kan hjælpe jer, når I mangler hjælp.

Jeg tilbyder min assistance til virksomheder, der mangler support til praktisk problemløsning. Jeg har en bred vifte af kontor erfaring. Mine erfaringer er fra assistance til forskningsinstitutioner, ministerier, styrelser, håndværkerbranchen, kunstevents og konferencer. Jeg har også haft kendskab til administration med ejendomme. Derfor har jeg en god All-round Ballast, og kan ofte arbejde som springeren, der kommer ind fra højre, når der opstår et behov for hjælp.

Mine nøgleområder har indtil nu primært handlet om Arktis, rumfart, administrative opgaver i undervisningsministeriet, forskning, undervisning i kreative fag, seo-optimering, journalisering, kommunikation, koordinering og networking.

Jeg har hjemmekontor i forbindelse med opgaver i hele Danmark, men kommer gerne ud efter aftale, hvis det er i København K. Jeg har været selvstændig siden januar 2022 og har et kombineret jobliv, hvor jeg også er professionel billedkunstner. Senest arbejdet for og været ansat hos Space-Inventor ApS. Jeg fortrækker faste aftaler og ansættelse, men freelance opgaver løser jeg også gerne, når jeg ikke er ansat.

Bred all round profil med erfaringer fra alle niveauer

Inden for staten har jeg været ansat som koordinerende chefsekretær med mange roller. Blandt andet som koordinerende chefsekretær for kontorer bl.a. indenfor Arktis, rumforskning, analysekontoret i Uddannelsesministeriet og indenfor forskningssamarbejder på det polare område og indenfor vand og råstoffer. Senest har jeg som kunstner lavet kunst med fokus på klima, og har deltaget i en ekspedition til Grønland med at plante træer. Så jeg kan også hjælpe med praktiske opgaver, hvor man rejser og løser et problem samtidig fx. Jeg elsker nemlig at rejse og er god til networking og engelsk. Jeg er også meget optaget af smukke Grønland.

Bredt C.V. indenfor mange brancher

Jeg har en merkonom i markedsføring fra CBS. Har senest taget en uddannelse i digital markedsføring fra 2020 fra Bigum og Co, og har taget Googles uddannelsesprogram indenfor Google certificering i Google Analytics og er uddannet digital koordinator i 2021. Derudover har jeg en NLP Master i coaching med speciale i onlineundervisning samt en mindfulness instruktør uddannelse, også arbejder jeg også som seriøs kunstner. Kontakt mig hvis du ønsker et udvidet C.V.

Business coach Nlp master i coaching

Savner du sparing til, hvad dit kontor bør gøre ift. en opgave eller lign.?

Så må du gerne kontakte mig på mettesassistance@gmail.com, for at høre, hvordan jeg vil kunne byde ind. Hvis jeg ikke kan hjælpe, kan jeg måske guide jer videre.

www.digiseo.dk