Springeren

Assistance til sætte ideer i søen og til praktiske projekter og opgaver

Med min springer assistance kan du få hjælp til at få styr på mere end kontoret. Jeg tilbyder timebaseret ansættelse efter behov. Nogle gange opstår der situationer, hvor man ikke rigtig ved, hvem man skal give opgaven.

Så kan det være godt at kunne hente en person ind, der springer ind fra højre til at aflaste med at få sat nogle ting i gang. Så kan spidsbelastende situationer undgås. Jeg har en bred vifte af kompetencer, og har det med at overraske. Så spørg gerne.

Freelance opgaver

Jeg tilbyder min assistance til virksomheder, der mangler support til praktisk problemløsning. Jeg har en bred vifte af kontor erfaring, som jeg gerne tilbyder til dit kontor. Mettes erfaringer er fra kulturarrangementer, messe arrangør, assistance til forskningsinstitutioner, ministerier, styrelser, håndværkerbranchen, kunstevents. Jeg har også haft kendskab til administration med ejendomme. Derfor har jeg en god All-Round Ballast, og kan ofte arbejde som springeren, der kommer ind fra højre, når der opstår et behov for hjælp.

Jeg har hjemmekontor i forbindelse med opgaver i hele Danmark, men kommer gerne ud efter aftale, hvis det er i København K. / Dragør / Amager. I 2022 springer jeg ud som selvstændig.

Bred all round profil med erfaringer fra alle niveauer

Jeg har meget erfaring som koordinerende chefsekretær. Jeg har haft mange forskellige roller. Blandt andet som koordinerende chefsekretær for kontorer bl.a. indenfor rumforskning, analysekontoret i Uddannelsesministeriet og indenfor forskningssamarbejder på det polare område. Mette har også været direktionssekretær indenfor vand og råstoffer. Derudover har jeg i en periode været systemadministrator og været sekretær indenfor administrative HR manager opgaver.

Bredt C.V. indenfor mange brancher

Håndværkerbranchen og produktion har jeg også erfaring med. Min allerførste uddannelse var som grafisk kunsttrykker. Jeg har en merkonom i markedsføring fra CBS. Har senest taget en uddannelse i digital markedsføring fra 2020 fra Bigum og Co, og har taget Googles uddannelsesprogram indenfor Google certificering i Google Analytics og er uddannet digital koordinator i 2021. Derudover har jeg en NLP Master i coaching med speciale i onlineundervisning samt en mindfulness instruktør uddannelse, også arbejder jeg også som seriøs kunstner. Derfor tør jeg godt skrive under på, at du gerne må spørge mig, hvis du har en opgave, du ikke lige ved, hvor du kan placere.

Business coach Nlp master i coaching

Savner du sparing til, hvad dit kontor bør gøre ift. en opgave eller ift. jeres strategi?

Så må du gerne kontakte mig, for at høre, hvordan jeg vil kunne byde ind. Hvis jeg ikke kan hjælpe, kan jeg måske guide jer videre.

www.digiseo.dk