Indhold

 
 

Vidste du, at indhold på dine sider er et fundament for linkbuilding?

Din hjemmeside bør indeholde tekster og ord, der giver meningsfuldt indhold for dine gæster.

Dine brugere bør være helt klar over din virksomheds ydelser, og nogle gange kan tekst indhold være med til at overbevise dine kunder om, hvorfor du er den rigtige at vælge som leverandør.

business coach i digital markedsføring
Bliv bevidst om hvilke forbedringer du ønsker, samt hvilke mål du ønsker at nå.

Bliv ranket højt på Google

Tekst indhold er den bærende bjælke for din webshop. Samtidig understøtter du din platform med tekst indhold, der kan give søgemaskinerne information om, hvad din hjemmeside indeholder. Jo mere du har gennemtænkt dit design efter en strategi, jo nemmere er det for søgemaskinerne at indeksere din website. Jo større chance er der for, at du kommer højt op i ranking på Google.

Tekster er en bærende bjælke

Din tekster er som fundamentet på din hus. Du nøjes ikke med at kunne åbne en dør på huset. Der skal være vægge, bærende bjælker og vinduer at kigge ud af. Din hjemmeside bør have et solidt fundament, som siderne er bygget op på. Jo mere relevant din side er, jo bedre resultater vil du få. Derudover bør der være linkbuilding på din hjemmeside for at understøtte din seo-optimering. Det stiller krav til dig om, at du permanent sikrer at opdatere information på din hjemmeside. Enten via opdateret side indhold eller via en spændende blog, der kan hjælpe dine brugere på vej.

Tekstindhold bliver også kaldt content

Måske har du hørt om en content manager? Det er en, der sørger for gode overskrifter, headlines og tekst indhold til materiale, der indgår i processen omkring digital markedsføring. Content indholdet er dine byggesten til materiale online. Det kan bruges i dine nyhedsbreve, på din webshop eller på Sociale medier. 

Copywriting

Copywriting handler om at bygge tekster, der hjælper brugeren til at træffe en beslutning om at handle på din hjemmeside. Teksten kan guide personen i retning af at shoppe et produkt, hvor der kræves overbevisning. Måske har du et produkt, der kræver lidt undervisning i at bruge det?

Det kan også bruges til at give eksempler på, hvad produktet kan bruges til, hvis kunden ikke helt forstår behovet for kerneydelsen.

I copywriting forbinder man tekst indhold med en konverterings mekanisme, som gør det nemmere for brugere at slå til.

Tekster til dine platforme

Mangler du tid til at få skrevet tekster til nyhedsbreve, hjemmesider eller til sociale medier, så kan du overveje at lave en aftale med Mette. Du kan også få en langsigtet samarbejdsplan og købe min support, så der bliver samlet op på din virksomhedsplan over tid.