Om digital assistance

Digital assistance til hjemmeoptimering

Mit navn er Mette, og jeg tilbyder digital assistance både som business coach og i arbejdet med konkret optimering af hjemmesider og tekster til websites ud fra en strategi.

Jeg er uddannet i digital markedsføring fra Bigum og Co. Jeg har en merkonom i markedsføring fra CBS, og har erfaring med at supportere alt lige fra håndværkeren til ministeren.

Jeg har redigeret hjemmesider siden år 2000. Jeg er vild med at optimere og redigere hjemmesider. Derfor har jeg startet Digiseo.dk efter at jeg blev færdig med studiet digital markedsføring. Jeg er vild med at se de resultater, der kommer ud af mit arbejde med søgeoptimering. Det vil jeg også gerne hjælpe din virksomhed med.

Projekt ansættelse til weboptimering tilbydes

Jeg tilbyder min deltidsansættelser for små til store virksomheder, hvor jeg kan arbejde med det, jeg interesserer mig for. I kan for eksempel ansætte mig som projektansat for jeres webplatform i fx 1 – 12 måneder afhængig af jeres virksomheds behov.

I perioden får I konkrete ideer til optimering af jeres website. Ikke bare fordi, jeg synes det, men fordi det indgår i en optimeringsproces, der følger en strategi, vi lægger sammen.

Synlige resultater på lang bane

Vil I også gerne blive opdaget i søgeresultater online, så er en optimering af jeres websted et godt sted at starte. Resultatet af at arbejde med hjemmeside redigering og optimering vil gøre jer websted mere relevant og I vil blive mere synlige.

Det vil øge jeres synlighed online på den lange bane. Jeg assisterer jeg i perioden med konkret assistance på jeres websider og platform. Derefter laver vi en analyse efter nogle måneder, og ser hvordan strategiarbejdet påvirker jeres website i den rigtige retning.

Webdesign er en løbende proces, og der sker hele tiden nye tiltag, der gør det nødvendigt at følge med tiden. Hvad der virker i dag, er ikke nødvendigvis det rigtige om to år.

SEO er søgeoptimering til søgemaskiner

På digiseo –digital assistance kan du vælge at bestille en søgeoptimeringsanalyse, der kan give dig en evaluering af, hvor din virksomhed bør sætte ind for at optimere jeres website til at få bedre synlighed i søgemaskinerne. Med en konkret søgeordsanalyse i Excel, kan du se specifikt se, hvordan det står til med din hjemmeside. Du kan også booke en konkurrent analyse, og se hvordan du står i forhold til dine konkurrenter online.

Business coaching i digital markedsførings strategi

I 2019 blev jeg HNLP Master i coaching. Min opgave handlede om online undervisning. I september 2020 er jeg blevet færdig med uddannelse i digital markedsføring.

I mange år har jeg arbejde med webdesign i min fritid, og har haft mange jobs i øvrigt som personlig assistent, webassistent og som chefsekretær. Både i det offentlige i ministerier, og i det private indenfor trykkeribranchen, håndværker fag, advokatbranchen, kunst og investering.

Kreative ideer til optimering af websider

Det betyder, at jeg har en bred vifte af viden indenfor mange brancher, og kan nemmere end andre sætte mig ind i din virksomhedsmål. Jeg har også kendskab til GPDR og har haft roller som systemadministrator og superbruger. Det er dog webdesign der har min primære opmærksomhed.

Har du fået lyst til at høre mere, kan du kontakte mig direkte på mobil tlf. 42 68 09 00 mettesassistance@gmail.com Jeg kan p.t. supportere hele landet hjemmefra, men har primær base i Dragør og København, hvis du ønsker et møde giver jeg en kop kaffe.

www.digiseo.dk