Mettes assistance

Digital og administrativ assistance til virksomheder

Mit navn er Mette, og jeg tilbyder digital og administrativ assistance i virksomheder i København eller online fra Dragør. Jeg er uddannet i digital markedsføring fra Bigum og Co. Jeg har en merkonom i markedsføring fra CBS, og har erfaring med at supportere alt lige fra håndværkeren til ministeren. Senest har jeg arbejdet for en rumfartsvirksomhed og en fortatter, hvor jeg lige nu arbejder på illustrationer til en børnebog. Derudover er jeg billedkunstner og har mit eget atelier i København.

digital assistance-stjernestart
Mette Hansgaard

Freelance eller ansat

Jeg tilbyder min deltidsansættelse til virksomheder, hvor jeg kan arbejde med de opgaver, som I har behov for at få løst. I kan for eksempel ansætte mig som projektansat efter jeres virksomheds behov. I perioden aftaler vi, hvilke opgaver jeres organisation har behov for at få løst. I bestemmer selv timetallet op til max ca. 25 timer. Jeg ønsker også gerne en fastansættelse i 2024, da jeg søger en mere stabil arbejdsrytme.

Administrativ koordinator

I mange år har jeg arbejdet som chefsekretær indenfor staten. Derfor er jeg god til koordinering og planlægning samt forberedelse af mødematerialer til fx. stormøder og konferencer. Jeg er god til at hjælpe på konferencer og til stormøder.

Webdesign og søgeoptimering

Webdesign er en løbende proces, og der sker hele tiden nye tiltag, der gør det nødvendigt at følge med tiden. Det betyder at din website bør få nyt indhold løbende. Til dette tilbyder jeg at skrive blogindlæg og lave ideer til linkbuilding – som er med til at understøtte jeres seo optimering. Det er en af de områder, jeg finder interessant at arbejde med.

Skrivning af nyhedsbreve

Ønsker jeres virksomhed at få skrevet nyhedsbreve, hjælper jeg gerne med dette. P.t. skriver jeg nyhedsbreve for 16 kunstnere i Kunstnergaden Rørholmsgade. Derudover har jeg mit eget galleri i forbindelse med min kunst.

Jeg har en bred vifte af viden indenfor administration. Derudover har jeg erfaring med hjemmesider og nyhedsbreve, og koordinerende administration der er min kernekompetence. Derudover kan jeg lave opslag til Facebook, Instagram og LinkedIn afhængig af virksomhedens profil. Jeg kan også understøtte jeres arbejde med at skabe markedsføringsstrategier til kampagner. Sprogligt arbejdes der på dansk og på engelsk. Jeg tager også gerne fotos til hjemmesider o.lign. og kan lave små reklame film. Derudover er jeg god til at lægge stemme til videoer. Det kommer bl.a. til udtryk på min undervisningsplatform kunstogkurser.dk

Har du fået lyst til at høre mere, kan du kontakte mig direkte på mobil tlf. 42 68 09 00 mettesassistance@gmail.com Jeg kan p.t. supportere hele landet hjemmefra, men har primær base i Dragør og København, hvis du ønsker et møde giver jeg en kop kaffe.

www.digiseo.dk