Hjælp til opstart af virksomhed

Hjælp til virksomhedsopstart. Til dig der ønsker en strategi for din vision

Som selvstændig står du ofte alene. Det kan være svært at navigere i alting, når man har hoved fuld af ideer.  Din ideer kan være super skarpe, men hvis du ikke får skabt de rigtige veje hen til website, kan det koster dig dyrt.

business coach i digital markedsføring
Blive bevidst om hvilke forbedringer du bør lave, for at optimere din tilstedeværelse på sociale medier og på Google.

Ved at gå til coach engang imellem vil du få luft i hoved, og frihed til at revurdere, om du er på sporet af dine mål. Lidt ligesom dit hår skal klippes, når det bliver for langt, så er det muligt at booke coaching til din business. Det sætter tankerne på pause, og giver dig frihed til at forbinde din kreativitet med logik. Sæt dig nye mål og find troen på din succes.

Få en digital markedsføringsstrategi, du gradvist kan implementere efter dit budget

Målet med at booke en coaching session i forhold til din online strategi er, at tit er vi fulde af ideer, men mangler at sammenholde dem med det, som passer til den digitale verden. De søgeord vi tror er relevante, kan vise sig at være for optimistiske til brugeren. Ligeledes kan der være tanker om din webstrategi, der ikke matcher de anbefalede termer for design.

Det betyder, at det kan være en god idé at have en samtale med en udefra om, hvad en digital markedsføringsstrategi kan betyde for din website.

Med business coaching vil du opleve redskaber, der styrker dig på en måde, så du kan mærke efter nye kreative måder at gribe din strategi an på.

Afhængig af din problematik, bliver du coachet efter dit behov. Det kalder jeg situationsbestemt coaching. Jeg bruger min kreativitet og faglighed og ide rigdom til at coache.

Business coaching. Det handler om dine værdier og dine mål med din virksomhed

Business coaching kan også handle om konflikter mellem det du ønsker med din virksomhed, og det som faktisk er bedste metoder til optimering. For at opnå det største flow i vores gode arbejdsdage, må vi værne om vores indre kerne værdier. Der er de private værdier, og så er der de værdier, vi ønsker skal være nøgleværdierne i en virksomhed. Virksomhedens hjemmeside er ofte det første spejl din kunde kigger i, når de skal besøge din virksomhed. Hvilke kerne ydelse ser din kunde efter hos dig? Hvad ønsker du at tilbyde? Hvorfor skal kunden købe det af dig?

www.digiseo.dk er en website med fokus på at hjælpe dig videre – lige nu er jeg ansat hos CintaMind – og her kan du få et stærkt personligt udviklingsforløb – hvor du bliver boostet både privat og med din forretning.

Jeg kan også tilbyde. I min optik bør man se på det hele menneske, og arbejdslivet er en stor del af vores hverdag, og bør også være med til at gøre os lykkelige.

Business coach Nlp master i coaching
Business coach Nlp master i coaching