Digital markedsføring og assistance til virksomheder

Freelanceopgaver og support i en travl hverdag

Digital markedsføring og praktisk assistance til virksomheder 

Vil du vide mere om mine muligheder for at hjælpe dig med praktiske opgaver eller digital markedsføring, så kontakt mig gerne helt uforpligtende for at forespørge.

Jeg hjælper ofte, når virksomheder ikke rigtig ved, hvem de skal få til at tage en hasteopgave.  Eller hvis der mangler løsning på et fagligt praktisk problem. 

Når du kontakter mig, bruger jeg gerne tid på at sætte mig ind i din forretning, så jeg kan assistere langsigtet som springer. 

Assistance til digital markedsføring

Jeg elsker en varieret hverdag med forskellige opgaver. Derfor assisterer jeg gerne med koordinerende opgaver, planlægning af nye tiltag – der ønskes implementeret.

For eksempel konference planlægning. It taste opgaver, der ønskes løst i en periode. Koordinering af opstart af et unavngivet projekt. All round opgaver indenfor kontor og digital markedsføring. Journaliserings-praksis. Onbording support – hvis I ikke har ressourcer til at have en komplet afdeling til HR kontakten. Så kan jeg fungere som springeren, der hopper ind og aflaster en opstart.

Assistance til digital markedsføring kan findes lige her.

Jeg er uddannet i digital markedsføring fra Bigum&Co i 2020. Har taget Google Analytics certificering samt kursus i online markedsføring. Jeg kan hjælpe med at få WordPress hjemmesider sat i gang samt optimere til SEO strategi. På Facebook assisterer jeg med opslag og konkurrencer. Derudover skriver jeg gerne content til websites og nyhedsbreve. Jeg underviser også i kunst og kurser og laver online materiale til undervisningsbrug via onlinekurser ordninger.

Samarbejder med andre

Så snart jeg mærker, at et felt er uden for mine kompetencer – finder vi nogen, der kan hjælpe jer videre. Det kan for eksempel være indenfor jura, kontrakter til erhverv, indkodning med HTML. Etc. Programmering. Særlige krav til webdesign. Avanceret datalæsning i Google Analytics. It relaterede opgaver i forbindelse med opsætning af digital kanaler for en nystartet virksomhed. 

Kontakt mig gerne for uforpligtende spørgsmål Mette på mettesassistance@gmail.com Tlf. Direkte 4268 0900.

(Internationale hemmelige numre besvares ikke for at undgå spam henvendelser.)