Digital markedsføring og assistance til virksomheder

Freelanceopgaver og support i en travl hverdag

Digital assistance og sekretæropgaver løses for virksomheder 

Mangler I en vikar i en periode til praktiske sekretæropgaver eller digital markedsføring, så tilbyder jeg min assistance til virksomheder i København eller online.

Jeg hjælper ofte, når virksomheder ikke rigtig ved, hvem de skal få til at tage en hasteopgave. Det kan også være, hvis en person er væk i en periode, eller der bare er travlhed.

Når du kontakter mig, bruger jeg gerne tid på at sætte mig ind i din organisation, så jeg kan assistere jer bedst muligt som vikar eller som projektansat. Jeg er også interesseret i faste stillinger på ca. 10 – 25 timer om ugen. Grunden til at jeg arbejder deltid er, at jeg også er professionel kunstner og har en digital undervisningsplatform. Den hedder Kunst og Kurser.dk

Assistance til digital markedsføring

Mangler I en vikar eller projektmedarbejder, så kontakt mig gerne for at høre, om jeg kan hjælpe.

I startfasen er det mest praktisk, at jeg sidder på jeres kontor og løser opgaver sammen med jeres team for at komme ind i jeres kultur. For eksempel konference planlægning. It taste opgaver, der ønskes løst i en periode. Koordinering af opstart af et unavngivet projekt. All Round opgaver indenfor kontor og digital markedsføring. Journalisering har jeg meget erfaring med, da jeg har været systemadministrator i det offentlige. 

Assistance til digital markedsføring kan findes lige her.

Jeg er uddannet i digital markedsføring fra Bigum&Co i 2020. Har taget Google Analytics certificering samt kursus i online markedsføring. Jeg kan hjælpe med at få WordPress hjemmesider sat i op fra bunden, samt optimere til din søgeoptimeringsstrategi. På Facebook assisterer jeg gerne med opslag og konkurrencer, som jeg designer i Canva. Derudover skriver jeg gerne content til websites og nyhedsbreve.

Kontakt mig gerne for uforpligtende spørgsmål Mette på mettesassistance@gmail.com Tlf. 4268 0900.

Tak fordi du besøgte www.digiseo.dk