Kontakt Mette

Assistance til opgaver online i digital markedsføring

“Hej, vil du vide mere om mine muligheder for at hjælpe dig med digital markedsføring, så kontakt mig gerne helt uforpligtende for at forespørge.

Når du kontakter mig, bruger jeg gerne tid på at sætte mig ind i din forretning. Jeg søger et fleksibelt deltidsjob 18 – 20 timer om ugen, og har derfor skabt denne website, så du kan læse mere om, hvad jeg tilbyder. Jeg kommer gerne med tips og input.

Assistance til digital markedsføring kan findes lige her. Jeg søger deltidsjobs online.

Jeg er uddannet i digital markedsføring fra Bigum&Co i 2020. Har taget Google Analytics certificering samt kursus i online markedsføring. Jeg kan designe WordPress hjemmesider samt optimere til SEO strategi. På Facebook assisterer jeg med opslag og konkurrencer. Derudover skriver jeg gerne content til websites og nyhedsbreve. Ønsker du korte film til ugentlige opslag, kan jeg filme og klippe opslag sammen til små film.

på Sociale medier kan jeg også assistere jer med opslag, men kun i ansættelsesforhold på lang sigt.

Kontakt Mette på mettesassistance@gmail.com
Tlf. Direkte 4268 0900.

(Hemmelige numre besvare ikke.)

assistance-seo-digital-markedsføring-digiseo
Mettes assistance i digital markedsføring
Priser for digital assistance oplyses efter aftale.