Assistance til virksomheder

Digitale assistance her på digiseo.dk

Denne website er under construktion. 26-11-2021

Mit navn er Mette, og jeg tilbyder gerne min assistance til virksomheder som freelance support .

Jeg hjælper virksomheder i gang, og assisterer virksomheder med opgaver, I ikke selv lige har tid til.

Websites og seo optimering

E-mail kommunikation

Adhoc opgaver med praktiske opgaver og events

Mit speciale er at få websider op og køre i bl.a. WordPress samtidig med, at jeg tilføjer blogs og content. Tekster skrives med det formål at søge optimere din website, så din virksomhed bliver fundet i søgemaskinerne. Jeg kan også hjælpe med at opbygge jeres webshop løbende.

Jeg har en merkonom i markedsføring fra CBS, og er uddannet senest fra Bigum & Co samt har taget en Google Certificering som digital koordinator. Derudover er jeg uddannet NLP Master i coaching, og har også arbejdet som chef og direktionssekretær tidligere. Jeg har primært erfaring med at skrive til danske websites.

Jeg har redigeret hjemmesider siden år 2000. Jeg er vild med at optimere og redigere hjemmesider. Derfor har jeg startet websiten Digiseo.dk efter at jeg blev færdig med studiet digital markedsføring. Det er sjovt at se de resultater, der kommer ud af mit arbejde med søgeoptimering.

Digital markedsføring

Synlige resultater på lang bane

Vil i også gerne blive opdaget i søgeresultater online, så er en optimering af jeres websted et godt sted at starte. Resultatet af at arbejde med hjemmeside redigering og optimering vil gøre jer websted mere relevant og I vil blive mere synlige.

Det vil øge jeres synlighed online på den lange bane. Jeg assisterer jeg i perioden med konkret assistance på jeres websider og platform. Derefter laver vi en analyse efter nogle måneder, og ser hvordan strategiarbejdet påvirker jeres website i den rigtige retning.

Webdesign er en løbende langsigtet proces, og der sker hele tiden nye tiltag, der gør det nødvendigt at følge med tiden. Hvad der virker i dag, er ikke nødvendigvis det rigtige om to år.

SEO er søgeoptimering til søgemaskiner

På digiseo –digital assistance er mit speciale bl.a. søgeoptimeringsanalyse, der kan give dig en evaluering af, hvor din virksomhed bør sætte ind for at optimere jeres website til at få bedre synlighed i søgemaskinerne. Med en konkret søgeordsanalyse i Excel, kan du se specifikt se, hvordan det står til med din hjemmeside. Du kan også booke en konkurrent analyse, og se hvordan du står i forhold til dine konkurrenter online.

Business coaching i Digital strategi

I 2019 blev jeg HNLP Master i coaching. Min opgave handlede om online undervisning. I september 2020 er jeg blevet færdig med uddannelse i digital markedsføring.

I mange år har jeg arbejde med webdesign i min fritid, og har haft mange jobs i øvrigt som personlig assistent, webassistent og som chefsekretær. Både i det offentlige i ministerier, og i det private indenfor trykkeribranchen, håndværker fag, advokatbranchen, kunst og investering.

Det betyder, at jeg har en bred vifte af viden indenfor mange brancher, og kan nemmere end andre sætte mig ind i din virksomhedsmål. Jeg har også kendskab til GPDR og har haft roller som systemadministrator og superbruger. Det er dog webdesign der har min primære opmærksomhed.

Digital assistance og markedsføring online

www.digiseo.dk

Kontakt mig gerne hvis du har brug for en hjælper et par timer om ugen. tlf. 42680900 / mettesassistance@gmail.com