Referencer

Mette har assisteret flere private og virksomheder med assistance.

Her er nogle konkrete eksempler på referencer

P.A. for direktør indenfor rumfart

Nordic Business Developer og P.A. og koordinator indenfor Rumfart. Det er en branche, jeg har supporteret i en del år kombineret med det arktiske område. Kommunikativ koordinator og networking person.

Koordinering af udstillinger til Kunstforeninger og som gallerist

Derudover er jeg også galleri koordinator for kunstnere og arbejder også med kunst, hvor jeg arbejder på tværs af alle digitale medier i øvrigt.

Websiteoptimering

Epsilon Scandinavia. Opbygning af webshop og seo optimering af produkter løbende. Hjælp til at komme på Facebook med sideoprettelse. Hjælpe til Google Merchant og google shopping. Content til forskellige formål. Opbygning af ny Facebook side til virksomheden. opslag over en uge i forbindelse med Black Friday baseret på organiske opslag.

Læs mere om Epsilon Scandinavia, der sælger Gamer stole og hæve sænke borde til private

Songshape er en plakatvirksomhed af den danske designer Janne Rønne. I oktober 2020 har Mette som konsulent lavet en SEO optimering af virksomheden. Blog indlæg til siden og assistereret med at samle et univers med content.


Resultater af opdateringer
Virksomheden er en seriøs virksomhed med salg af produkter online. Der er lavet en analyse af virksomhedens placeringer på nettet.

En større analyse af søgeord i Excel. som konkret redskab til fremadrettet at kunne følge en ønsket udvikling. Til analysen bruges seriøse programmer til at dokumenter websitens tilstand. Virksomhedens rapport er fortrolig.

Se virksomheden her

Assistance til at optimere til mere salg online

Mette har assisteret med at opbygge et nyt univers på Songshape med 12 nye sider med content a over 300 ord pr. side om relevante emner til virksomheden. Websiten er også revideret for standarder, der passer til søgeoptimeringen i søgemaskiner. Målet er at blive set mere synligt online og forbedre brugeroplevelsen for kunder. Der er arbejdet med siden over 4 uger. Program WordPress.


Galleri H har Mette opbygget i et CMS system openchart.

Siden er opbygget til at vise kunst på nettet. Der er forberedt webshop. Webshoppen er sat op i samarbejde med JMNET, som Mette samarbejder med på tværs af opgaver.


Galleriet viser kunst med kunstnere i Danmark. Siden har et univers på udstillinger og der skrives løbende tekster til hjemmesiden i takt med nye udstillinger. Siden har fungeret siden 2017.

Design af ny mobilvenlig hjemmeside til Galleri og ferieudlejning på Samsø

Mette har designet hjemmesiden for siden Galleri Samsø. Behovet for en ny website kom i forbindelse med opstart af et nyt ferieudlejnings sted i kombination med galleriet skulpturværkstedet.
Se siden på som refernce https://www.gallerisamsoe.dk

Søgeoptimering online

Med en SEO optimering kan man fokusere virksomheden til at blive fundet bedre online i søgemaskinerne. Der bliver lavet en konkurrent analyse, en nøgleords analyse, keyword analyse ift. markedet. Der laves også en evaluering af, om indholdet på siderne kan optimeres i en mere fordelagtig retning.

Hvordan optimeres en hjemmeside

Når man optimerer websites eller hjemmesider er der mange parametre, der er i spil. Det handler ikke kun om én ting. Udover opbygning af siden, er der mange krav til indhold. Der er krav til billeder, filer og kodning. Dit websted skal være sikkert. Det betyder, at du skal have Https:// i dit websted. De mange detaljer kan virke uoverskuelige at sætte sig ind i. Derfor kan det være smart at få assistance til at bygge siden op. Det er nemlig et arbejde, der foregår løbende over tid. Søgeoptimering reguleres løbende i takt med udviklingen. Det er smart, fordi det hjælper dig langsigtet med at profilere dig på nettet, og det gør dine Google reklame annoncer billigere.

I analysen undersøges også hastighed på siden, da en langsom website, trækker ned i at blive fundet online. Dine billeder må ikke være for store, og der er krav til titler og filindholds relevans.

Analyser af websider

Analyse af indhold på sider kan også omfatte billedredigering af filer til mindre filer. Ønske om søgeoptimering på billedvisninger og via konkrete redskaber til at vurdere om siden er søgeoptimeret eller ej.

SEO og digital markedsførings assistance

Kontakt Mette mettesassistance@gmail.com Tlf. 4268 0900

assistance-seo-digital-markedsføring-digiseo

Samarbejdspartnere til HTML og programmering, opsætning

Ønsker du hjælp til opsætning af websted i Wordpres fra bunden, kan jeg hjælpe dig i gang. Avanceret programmering med HTML sker dog i samarbejde med min online kollega Jens Maagaard i Jylland, mens jeg sidder i København.

Ligeledes samarbejder vi i arbejdet om opsætning af webshops online eller hvis du har andre avancerede HTML opsætninger i WordPress eller CMS systemer, så er det Jens, du skal have fat i.